ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ – ΓΩΝΙΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΓΩΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Μαΐου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, την Έκθεση θα επισκεφθούν οργανωμένες ομάδες μαθητών από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης και άλλων νομών, που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για παιδιά και εφήβους.


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής, καθώς και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, μικροί και μεγαλύτεροι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά, μουσικά και εικαστικά δρώμενα, εργαστήρια κ.ά. που θα οργανώσουν εκδοτικοί οίκοι και πολιτιστικοί φορείς.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Εκπαιδευτικοί και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν μικρό κύκλο εκδηλώσεων -ημερίδες, εργαστήρια και συζητήσεις που θα οργανώσουν εκδοτικοί οίκοι και πολιτιστικοί φορείς.


ΞΕΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο συγγραφείς και οι εικονογράφοι, με αφορμή βιβλία τους που έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά, θα περιμένουν να γνωρίσουν τους μικρούς βιβλιόφιλους.


 
 
  • فیلم