ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην Έκθεση θα φιλοξενηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς.
Με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και άλλων φορέων, θα οργανωθούν περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:
-- παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά, μουσικά και εικαστικά
-- δρώμενα, εργαστήρια κ.ά. για παιδιά και εφήβους (οργανωμένες ομάδες και μεμονωμένοι επισκέπτες) ημερίδες, εργαστήρια και συζητήσεις για εκπαιδευτικούς και γονείς
Πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς (υπό διαμόρφωση)
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
• Οι επισκέψεις οργανωμένων ομάδων μαθητών στην Έκθεση γίνονται με την έγκριση και τη συνεργασία της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.
• Αιτήσεις για οργανωμένες επισκέψεις μαθητών μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως τις 6 Μαρτίου 2020 και θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας (link στην Αίτηση για επίσκεψη οργανωμένων ομάδων μαθητών)
• Οι επισκέψεις των οργανωμένων ομάδων θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαΐου από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Η επίσκεψη περιλαμβάνει συμμετοχή σε κάποια από τις εκδηλώσεις για παιδιά ή εφήβους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα περιήγησης οργανωμένων ομάδων στο χώρο της Έκθεσης ανεξάρτητα από τις εκδηλώσεις, με την ευθύνη των συνοδών εκπαιδευτικών. Τέλος, από την πλευρά μας υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης οργανωμένων ομάδων εκτός σχολικού ωραρίου (απογεύματα Πέμπτης ή Παρασκευής και σαββατοκύριακο), με συμμετοχή στις αντίστοιχες εκδηλώσεις.
• Η κατανομή των σχολείων, η ημέρα και η ώρα επίσκεψης θα καθοριστούν σύμφωνα με το διαμορφωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
• Εφόσον η αίτηση ενός σχολείου γίνει δεκτή, ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός θα ενημερωθεί για την ημέρα και ώρα επίσκεψης καθώς και για την εκδήλωση την οποία θα παρακολουθήσουν οι μαθητές.
• Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της Παιδικής Γωνιάς-Γωνιάς Εφήβων-Γωνιάς Εκπαιδευτικών Εύη Γεροκώστα (τηλ.: 210-6776540-εσωτ. 402, e-mail: egerokosta@hfc.gr).
Για την αίτηση επίσκεψης οργανωμένων ομάδων μαθητών στην Έκθεση πατήστε εδώ
  • فیلم